INDENDØRS OG UDENDØRS MALERARBEJDE

Hos Malermester Bo Rasmussen hjælper vi dig med alle former for traditionelt malerarbejde til både privat- og erhvervskunder. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, så du som kunde er tilfreds. Derudover er det vigtigt for os, at vi yder en god service overfor kunden, når vi udfører maleropgaver.

Professionel rådgivning fra malermester i Odense

Vi har mange år erfaring inden for malerarbejde, og kan derfor rådgive dig om blandt andet materiale og farvevalg. Derudover har vi mulighed for at afsætte nogle farveprøver, så du kan overveje hvilken farve, der skal males med. Inden vi påbegynder malerarbejdet har vi desuden også mulighed for at opsætte glasfilt og glasvæv, så du får et endnu flottere resultat.​

Du er sikret god kvalitet hos vores malere

Hos Maler Bo Rasmussen er vi medlem af Odense Malerlaug og Danske Malermestre. Som kunde er du derfor sikret en god kvalitet på udført malerarbejde. Desuden er du sikret en garantiordning, som har til formål, at sikre dig, at maleropgaverne er udført håndværksmæssigt korrekt.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder hos vores malerfirma

Malermester Bo Rasmussen er beliggende i Odense, men vi varetager også opgaver på resten af Fyn. Så har du brug for hjælp til malerarbejde, så kontakt os på telefon +45 590 6367 og få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt vores malermester

Vil du vide ”Hvad koster en maler?” eller har du andre spørgsmål til din lokale maler, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med den helt rigtige pris til dig. Du kan ringe til os på nummeret herunder eller sende en forespørgsel på et tilbud via e-mail.

Kontakt os

Malermester Bo Rasmussen

Rugårdsvej 149, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 18185571

Malermester Bo Rasmussen

I 1995 stiftede Bo Rasmussen malerfirmaet og siden begyndelsen har vi lagt vægt på levere solide resultater og kvlaitetesbevidst maling inde og ude. Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for kvalitet og veludført arbejde.

maler_82

© Malermester Bo Rasmussen