SPARTLING AF VÆGGE I HØJ KVALITET

Er du i tvivl om, hvordan du skal behandle dine vægge og lofter, så du opnår en glat og jævn overflade? Der er hjælp at hente hos din lokale malermester, som kender alt til spartling af vægge, fuldspartling og anden behandling af overflader.

Hos malermester Bo Rasmussen kan vi udføre alle former for spartling af vægge på Fyn. Vi er eksperter i at udføre malerarbejde med et fuldendt resultat, og det inkluderer både maling af overflader og en forudgående bundbehandling med eksempelvis fuldspartling. Vores kundegruppe består af private som erhvervsdrivende, og vi kører også gerne ud til dig, hvis du bor i eller omkring Tarup eller Odense.

Bundbehandling og fuldspartling er vigtigt for et godt resultat

Vi udfører alle typer af spartling af vægge og lofter, heriblandt også fuldspartling. For at få det fulde udbytte af eksempelvis glasfilt og glasvæv er det altafgørende, at bundbehandlingen også er i orden, og her kan vi med vores ekspertise især gøre en forskel for dig. Det giver bonus på den lange bane, hvis bundbehandlingen er ordentlig, og du vil få glæde af flotte vægge i mange år.

Miljøbevidst og opdateret med de nyeste metoder

Vi varetager altid vores arbejde efter gældende forskrifter, og vi sørger for hele tiden at være opdateret på de nyeste metoder og materialer. Vi anvender desuden kun produkter mærket med EU-Blomsten og det nordiske miljømærke Svanen, da vi gerne vil gøre en indsats for at skåne miljøet.

Kontakt os og hør mere om spartling af vægge

Er du interesseret i at vide mere om spartling af loft eller væg, fuldspartling eller andre af vores ydelser, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefon 28 19 33 00, og du kan også altid sende os en e-mail på mail@malerbo.dk. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på spartling af vægge til dig.​

Kontakt vores malermester

Vil du vide ”Hvad koster en maler?” eller har du andre spørgsmål til din lokale maler, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med den helt rigtige pris til dig. Du kan ringe til os på nummeret herunder eller sende en forespørgsel på et tilbud via e-mail.

Kontakt os

Malermester Bo Rasmussen

Rugårdsvej 149, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 18185571

Malermester Bo Rasmussen

I 1995 stiftede Bo Rasmussen malerfirmaet og siden begyndelsen har vi lagt vægt på levere solide resultater og kvlaitetesbevidst maling inde og ude. Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for kvalitet og veludført arbejde.

maler_82

© Malermester Bo Rasmussen