OPSÆTNING AF FILT, TAPET OG VÆV

Vil du have en flot væg efter maling eller tapetsering? Malermester Bo Rasmussen har stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv, og vi leverer altid et smukt resultat. Vi holder til i Tarup og kører ud til kunder i Odense og på resten af Fyn.

Når du skal male eller tapetsere, er det vigtigt, at væggen eller loftet er behandlet ordentligt inden, for at få det flotteste resultat. Med opsætning af filt sikrer du, at dine lofter og vægge står pæne i lang tid fremover. Vi kan hjælpe med:

  • Opsætning af glasfilt
  • Opsætning af glasvæv
  • Tapetsering

Professionel tapetsering

At tapetsere er for nogle en ren videnskab. Når man skal have tapetseret sine vægge, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for. Naturligvis om man er til filt, væv eller tapet. Hvilken type tapet vil passe ind i dit hjem? Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale. Alt afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke. Malermester Bo Rasmussen står klar til at rådgive dig om de mange muligheder, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten. Vi hjælper dig også med opsætning af filt, væv og tapet.

​Kontakt os og hør mere om opsætning af filt

Vil du gerne høre mere om filtopsætning eller en af vores andre ydelser? Eller har du spørgsmål til pris? Så er du er velkommen til at kontakte os angående dine spørgsmål omkring tapetsering og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon +45 2819 3300. Du kan også sende os en e-mail på mail@malerbo.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kontakt vores malermester

Vil du vide ”Hvad koster en maler?” eller har du andre spørgsmål til din lokale maler, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med den helt rigtige pris til dig. Du kan ringe til os på nummeret herunder eller sende en forespørgsel på et tilbud via e-mail.

Kontakt os

Malermester Bo Rasmussen

Rugårdsvej 149, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 18185571

Malermester Bo Rasmussen

I 1995 stiftede Bo Rasmussen malerfirmaet og siden begyndelsen har vi lagt vægt på levere solide resultater og kvlaitetesbevidst maling inde og ude. Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for kvalitet og veludført arbejde.

maler_82

© Malermester Bo Rasmussen