​Hos Maler Bo Rasmussen hjælper vi både private og erhvervskunder med alle former for traditionelt malerarbejde

​Ring os op

Tlf.: 65 90 63 67

Tlf.: 28 19 33 00

Eller mail os

mail@malerbo.dk

Spartling og udendørs træmaling

Vi har fokus på miljøet og bruger produkter mærket med EU Blomsten og det nordiske miljømærke Svanen. Vi tilbyder forskellige former for malerarbejde, heriblandt:

Spartling

Vi udfører alle typer af spartelarbejde på vægge og lofter. Arbejdet udføres efter gældende forskrifter, og vi sørger for hele tiden at være opdaterede på de nyeste metoder og materialer.​

Vægbeklædning

For at få det fulde udbytte af glasfilt og glasvæv, er det altafgørende at bundbehandlingen er perfekt. Her kan vi gøre en forskel, så du som kunde, kan have glæde af flotte vægge i mange år. Brug vores mangeårige erfaring til bundarbejdet – det giver bonus på den lange bane.

Træværk

Trænger vinduerne til maling eller skal udhænget have en ny farve, så er det vigtigt, at opgaven løses rigtigt og med de rette materialer. Vi ved hvordan vinduer og træværk skal behandles, så levetiden forlænges og bygningsværdien bevares.​

Farverådgivning​

Brug vores erfaring, når der skal vælges farver. Hos os kan du få gode råd omkring valg af materialer, og lad os hjælpe med afsætning af farveprøver. Vi har mange referencer i Odense og resten af Fyn som vi kan henvise til.

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores malerarbejde, kan du kontakte os på telefon 65 90 63 67

Kontakt os for spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

Malermester Bo Rasmussen​

CVR: 18185571

​Adresse

Rugårdsvej 149
5210 Odense NV

Kontakt os

​Telefon: 65 90 63 67

Mail: mail@malerbo.dk