​Hos Maler Bo Rasmussen hjælper vi både private og erhvervskunder med alle former for traditionelt malerarbejde

​Ring os op

Tlf.: 65 90 63 67

Tlf.: 28 19 33 00

Eller mail os

mail@malerbo.dk

Malerarbejde i Odense på Fyn

Hos Maler Bo Rasmussen hjælper vi dig med alle former for traditionelt malerarbejde til både private og erhvervskunder. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, så du som kunde er tilfreds. Derudover er det vigtigt for os, at vi yder en god service overfor kunden.

Professionel rådgivning finder du her

Vi har mange år erfaring inden for malerarbejde, og kan derfor rådgive dig om blandt andet materiale og farvevalg. Derudover har vi mulighed for at afsætte nogle farveprøver, så du kan overveje hvilken farve, der skal males med.

Inden vi påbegynder malerarbejdet har vi desuden også mulighed for at opsætte glasfilt og glasvæv, så du får et endnu flottere resultat.​

Du er sikret god kvalitet hos os

Hos Maler Bo Rasmussen er vi medlem af Odense Malerlaug og Danske Malermestre. Som kunde er du derfor sikret en god kvalitet. Desuden er du sikret en garantiordning, som har til formål, at sikre dig, at malerarbejdet er udført håndværksmæssigt korrekt.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Malermester Bo Rasmussen er beliggende i Odense, men vi varetager også opgaver på resten af Fyn. Så har du brug for hjælp til malerarbejde, så kontakt os på 

telefon 65 90 63 67 og få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os for spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

Malermester Bo Rasmussen​

CVR: 18185571

​Adresse

Rugårdsvej 149
5210 Odense NV

Kontakt os

​Telefon: 65 90 63 67

Mail: mail@malerbo.dk