Hos Maler Bo Rasmussen hjælper vi både private og erhvervskunder med alle former for traditionelt malerarbejde

​Spartling for et godt resultat

Er du i tvivl om, hvordan du skal behandle dine vægge og lofter, så du opnår en glat og jævn overflade? Der er hjælp at hente hos din lokale malermester, som kender alt til fuldspartling og anden behandling af overflader.

Hos malermester Bo Rasmussen kan vi udføre alle former for fuldspartling. Vi er eksperter i at udføre malerarbejde med et fuldendt resultat, og det inkluderer både maling af overflader og en forudgående bundbehandling med eksempelvis fuldspartling. Vores kundegruppe består af private som erhvervsdrivende, og vi kører også gerne ud til dig, hvis du bor i eller omkring Odense.

Bundbehandling og fuldspartling er vigtigt for et godt resultat

Vi udfører alle typer af spartelarbejde på vægge og lofter, heriblandt også fuldspartling. For at få det fulde udbytte af eksempelvis glasfilt og glasvæv er det altafgørende, at bundbehandlingen også er i orden, og her kan vi med vores ekspertise især gøre en forskel for dig. Det giver bonus på den lange bane, hvis bundbehandlingen er ordentlig, og du vil få glæde af flotte vægge i mange år.

Miljøbevidst og opdateret med de nyeste metoder

​Vi varetager altid vores arbejde efter gældende forskrifter, og vi sørger for hele tiden at være opdateret på de nyeste metoder og materialer. Vi anvender desuden kun produkter mærket med EU-Blomsten og det nordiske miljømærke Svanen, da vi gerne vil gøre en indsats for at skåne miljøet.

Kontakt os for mere information om fuldspartling

Er du interesseret i at vide mere om fuldspartling eller andre af vores ydelser, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefon 65 90 63 67 eller 28 19 33 00, og du kan også altid sende os en e-mail på mail@malerbo.dk.

​Få et gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Bo Rasmussen

Rugårdsvej 149, 5210 Odense

CVR: 18185571

Telefon: 65 90 63 67​


​E-mail: mail@malerbo.dk