Vi tilbyder alt i malerarbejde

Vægbeklædning

For at få det fulde udbytte af glasfilt og glasvæv, er det altafgørende at bundbehandlingen er perfekt. Her kan vi gøre en forskel, så du som kunde, kan have glæde af flotte vægge i mange år. Brug vores mangeårige erfaring til bundarbejdet – det giver bonus på den lange bane.

Maling af træværk

Trænger vinduerne til maling eller skal udhænget have en ny farve, så er det vigtigt, at opgaven løses rigtigt og med de rette materialer. Vi ved hvordan vinduer og træværk skal behandles, så levetiden forlænges og bygningsværdien bevares.

Alt i malerarbejde i Odense

Vores malermester kan tilbyde malerarbejde af høj kvalitet. Vi er beliggende i Odense, Fyn og vi henvender os til både private kunder og erhvervsdrivende. Vores malere varetager alle former for maleropgaver, og vi vejleder gerne med vores mangeårige ekspertise på området.

Farverådgivning

Brug vores erfaring, når der skal vælges farver. Hos os kan du få gode råd omkring valg af materialer, og lad os hjælpe med afsætning af farveprøver. Vi har mange referencer i Odense og resten af Fyn som vi kan henvise til.

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores malerarbejde, kan du kontakte os på vores

telefon 28 19 33 00

Kontakt vores malermester

Vil du vide ”Hvad koster en maler?” eller har du andre spørgsmål til din lokale maler, er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med den helt rigtige pris til dig. Du kan ringe til os på nummeret herunder eller sende en forespørgsel på et tilbud via e-mail.

Kontakt os

Malermester Bo Rasmussen

Rugårdsvej 149, 5210 Odense NV

CVR-nummer: 18185571

Malermester Bo Rasmussen

I 1995 stiftede Bo Rasmussen malerfirmaet og siden begyndelsen har vi lagt vægt på levere solide resultater og kvlaitetesbevidst maling inde og ude. Vi er desuden medlem af Danske Malermestre, som er din garanti for kvalitet og veludført arbejde.

maler_82

© Malermester Bo Rasmussen